İSTANBUL / BAĞCILAR - İçdaş İlkokulu

.
15 TEMMUZ Mah. 1406 Sokak No2 Bağcılar İSTANBUL
Vizyon
İstiyoruz ki; eğitim ve bilimin en üst değer kabul edildiği çağımızda okulumuz elde ettiği başarılarla çevresinde öncelikli tercih edilen ve daima örnek gösterilen bir eğitim kurumu olsun. Ve yine istiyoruz ki; okulumuz, eğitimle kazandırdığı birikimlerle öğrencilerimizin bir üsr öğrenimlerinde zorlanmadan başarılı olabilmelerini, her ortamda mutluluğu yakalayabilmelerini, düşüncelerini rahatlıkla ifade edebilmelerini sağlayacak nitelikte özgün eğitim sunan bir eğitim kurumu haline gelsin.
Misyon
Biz, bütün öğrencilerin kendilerini sevgi ve güvende hissedebilecekleri bir eğitim ortamı oluşturarak; öğrencilerimizin bilgili, becerili ve kendine güvenen bireyler olarak yetişmelerine fırsat tanımak, bilgiyi sorgulayan, araştıran, uygulayan, çağımızda hızla değişen, eğitimdeki, teknolojideki ve kültürdeki gelişmelere yanıt verecek becerilere sahip, ATATÜRK ilke ve inkılaplarına bağlı bireyler yetiştirmek için varız.
Ulaşım
İETT´nin 97 , 97M , HT1 kodlu hatları okulumuzun yakınından kalkmaktadır. Ayrıca birçok dolmuş hattı da vardır. Metro hattı 10 dk mesafededir.
15 TEMMUZ Mahallesi fevzi Çakmak cad. 1406 Sk. No.2 BAĞCILAR-İSTANBUL
İl/İlçe Merkezine Uzaklık
Okulumuz; Bağcılar ilçe merkezine 5.0 km, İstanbul il merkezine(Fatih) 17.1 km uzaklıktadır.
il ve ilçe geneli çok sayıda şampiyonluklar